Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Εύκολη συνταγή βρώμη

Εύκολη συνταγή βρώμης για μια νύχτα είναι ένα υγιεινό απλό πρωινό που μπορείτε να φτιάξετε  και να το προσαρμόσετε με πολλά πρόσθετα και γαρνιτούρες!

Αυτή η συνταγή θα σας διδάξει πώς να φτιάξετε μια βασική συνταγή βρώμης για αρχάριους. Θα βρείτε επίσης μερικές συμβουλές για την προετοιμασία του γεύματος  και μερικές κορυφαίες  δημοφιλείς γεύσεις πλιγούρι βρώμης!


Η συνταγή βρώμης για μια νύχτα είναι ένα υπέροχο υγιεινό πρωινό που μπορείτε να προετοιμάσετε εκ των προτέρων και μπορεί να διαρκέσει όλη την εβδομάδα.

Εάν δεν έχετε φάει ποτέ πλιγούρι βρώμης, είναι βασικά μια μέθοδος που δεν μαγειρεύεις για να φτιάξεις πλιγούρι βρώμης. Έτσι, αντί να μαγειρεύετε πλιγούρι στην εστία ή στο φούρνο μικροκυμάτων, μουλιάζετε την ωμή βρώμη με γάλα.

 Αυτή η διαδικασία εμποτισμού επιτρέπει στη βρώμη να απορροφήσει το υγρό και να την μαλακώσει αρκετά ώστε να καταναλωθεί άψητη. Χρειάζεται μόνο να αφήσετε τη βρώμη να μουλιάσει και να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 2 ώρες. Αλλά, είναι ιδανικό αν το μουλιάσεις όλη τη νύχτα...εξ ου και το όνομα ολονύχτια βρώμη!

Το επόμενο πρωί έχετε ένα έτοιμο για φαγητό, νόστιμο, κρεμώδες μπολ ή βάζο «πλιγούρι βρώμης». Η συνοχή είναι σαν χυλός ή πουτίγκα. Αποτελεί ένα εύκολο, βολικό πρωινό που έχει πιο πυκνή και κρεμώδη υφή από το ζεστό πλιγούρι βρώμης.

Περιέχουν περισσότερη πρωτεΐνη από τα περισσότερα δημητριακά (5g ανά μερίδα).

Είναι μια πλούσια πηγή φυτικών ινών, που σας βοηθούν να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Είναι μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που σας κάνει να νιώθετε πιο χορτασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου