Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ωφελείται το άδειο στομάχι από την κατανάλωση μελιού και σκόρδου

Με την κατανάλωση του σκόρδου και του μελιού με άδειο στομάχι, είναι σίγουρο πως θα βελτιώσετε την υγεία σας. Δεν υπάρχει καμία άλλη θεραπεία που να κάνει τόσα πράγματα ταυτόχρονα σε μία φορά και χωρίς παρενέργειες.

Στο σημερινό μας άρθρο, θέλουμε να περιγράψουμε λεπτομερώς τα οφέλη της κατανάλωσης μελιού και σκόρδου άδειο στομάχι και το πρόσθετο μπόνους αν τα συνδυάσετε. Μην το χάσετε.

Θυμάστε την ταινία Jamon, Jamon; Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ έτρωγε συνεχώς ωμά σκόρδα επειδή όπως είπε, τον έκαναν γερό σαν βόδι. Κάποιοι άνθρωποι τον χλεύαζαν, ενώ άλλοι τον κοιτούσαν αηδιασμένοι, όμως στην πραγματικότητα ο χαρακτήρας του έκανε το σωστό με το να καταναλώνει αυτό το ισχυρό λαχανικό τόσο συχνά.

Αν όμως προσθέσετε λίγο μέλι στο σκόρδο οι ιδιότητές του πολλαπλασιάζονται. Ο συνδυασμός του μελιού και του σκόρδου, που είναι δύο ισχυρά αντιβιοτικά, φροντίζει τη διατήρηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Ο λόγος που σας προτείνουμε την κατανάλωσή τους με άδειο στομάχι είναι πολύ απλός. Το στομάχι σας τώρα είναι εντελώς άδειο και έτοιμο να ξεκινήσει να δουλεύει.

Γι’ αυτό είναι ιδανικό να ξεκινήσετε τη μέρα σας με κάτι που θα προετοιμάσει το στομάχι σας να μεταβολίσει το φαγητό σας με τον βέλτιστο τρόπο.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: 1) δε θα πάρετε πολύ βάρος και 2) θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε κατά το βέλτιστο τα θρεπτικά συστατικά που απορροφάτε και να απαλλάξετε το σώμα σας από περισσότερες τοξίνες.

Επιπροσθέτως, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Έτσι με το να το καταναλώνετε εμπλουτίζετε την κυκλοφορία του αίματός σας.

άρη στο σκόρδο το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι πιο δυνατό και έτσι βοηθάει στο να αμυνθείτε ενάντια σε μικρόβια και βακτήρια.

Πηγή:meygeia.gr/ ( απόσπασμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου